2022-05-23-06-MZF-Header

ZONDAG 7 JULI

drone foto zondag 1 - kopie

ZONDAGMIDDAG

Tijd: vanaf 16:00 uur
Entree: gratis

Zondagmiddag Bentelo; een begrip in de regio. Feest, gezelligheid, muziek, voor jong en oud.

baby blue

Een gitaar krijgen op je 8ste, een bandje beginnen, eindeloos repeteren om vervolgens de Zwarte Cross omver te blazen. Kortom: muziek maken als jongensdroom. Sinds hun oprichting in 2013 heeft Baby Blue in een razend tempo het live-circuit veroverd. En staan er al meer dan 700 shows op de teller waaronder de grootste festivals van Nederland zoals Paaspop, Dicky Woodstock, Oerrock en 7th Sunday. Met een vrachtwagen vol hits bezorgt Baby Blue je spierpijn van het dansen en een schorre keel van het meezingen. Geen backing tracks of poespas voor deze band: live = live. Een retestrakke in-your-face show met de meest gave special effects, donderende drums en scheurende gitaren. Baby Blue grijpt je bij de keel en laat je pas los wanneer het verrukkelijke drumgeweld je laat schreeuwen van vreugde. Geloof je het niet? Kom deze larger-than-life show zelf aanschouwen.

>> Grote tent

 

 

20221219-tomdoms_0022750
Dennie Christian

dennie christian

Dennie Christian, een getalenteerde artiest met een passie voor Duitstalige muziek, begon zijn carrière in de jaren ’70 met hits als “Rosamunde”. Naast zijn muzikale successen heeft hij ook tv-programma’s gepresenteerd en is hij regelmatig te zien geweest op Nederlandse en buitenlandse televisie. Zijn deelname aan “De Beste Zangers Van Nederland” in 2017 bracht hem opnieuw onder de aandacht. Met een feestelijk repertoire van Nederlandse en Duitse nummers weet Dennie zijn publiek telkens weer te vermaken met zijn charme en enthousiasme.

>> Grote tent

harry more

Feest. Ten. Top. Deze energieke stuiterbal voelt zich als een Flügel in een biertje voor een klein publiek. Maar ook als de feesttent afgeladen vol staat, breekt hij ‘m af en laat elke plek beven op haar grondvesten. Een feestbeest pur sang met een tandje harder als het kan. Harry More is een van de meest geboekte feest DJ’s van Nederland. In een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo vliegen de hits van de laatste 50 jaar om je oren! Harry More laat overal een complete chaos achter. Voor de koning van het feest is niets te gek. Hij neemt je mee in alle muziekgenres die ons land rijk is. Alles kan. Alles mag. WE WANT MORE!

>> Grote tent

Harry More
DJ Yobo

dj yobo

DJ Yobo maakt de 100% dansgarantie waar! Van allerlei feesten tot aan festivals, ze zijn inmiddels bekend terrein voor hem. De muziekstijlen die hij draait zijn erg uiteenlopend. Alle hits van de 60’s tot aan de nieuwste binnenkomers komen voorbij. En worden energiek aan elkaar gemixt.

>> Grote tent

Alice springs

Alice Springs is de Feest/Folk act van Nederland. Ontstaan in rokerige kroegen in het noorden van het land en doorgegroeid naar de grote podia van Nederland. Ze deelden het podium met Guus Meeuwis, Miss Montreal, Kensington, Di-RECT, Vangrail, Golden Earring, De kast en meer. Springende menigten met een pure inslag; Akoestische gitaar, banjo, viool, bas, trekzak en drumstel zorgen voor een volle unieke sound. Opzwepende folksongs en jigs van bijvoorbeeld The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly en Mumford & Sons. Alice Springs brengt knallende feestfolk naar alle festivals en tenten!

>> Buitenpodium

Alice Springs 1
Vinyl Forty-Five_2

vinyl 45

Vinyl Forty-Five legt de fijnste 45-toeren singles onder de gevoelige naald. De platentas is altijd goed gevuld met vele gouden hits van weleer! In een sfeervolle huiskamer setting kun je genieten van Early Evergreens, Rock & Roll, Disco & Dancing, Sensual Slowmotion, Dutch & Deutch en Guilty Grooves! Let the good times flow! Enjoy the show! Let’s party!

>> Buitenpodium

crazy car crash

Tijd: vanaf 10.00 uur
Entree: € 10,-

De Crazy Car Crash is een traditioneel onderdeel van de Midzomerfeest-zondag!

drone foto ccc 3