loader image
2023-03-13-02-MZF-100

ZONDAG 9 JULI

drone foto zondag 1 - kopie

ZONDAGMIDDAG

VANAF 16:00 UUR – gratis entree

Zondagmiddag Bentelo; een begrip in de regio. Feest, gezelligheid, muziek, voor jong en oud.

the dirty daddies

The Dirty Daddies is dé ultieme 7-koppige hitmachine en is al jaren de natte droom van al je zintuigen! Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen. Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Wees welkom, wees voorbereid en wees verbaasd!

>> Dancezone

The Dirty Daddies 1
Jannes 5

jannes

Jannes is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit en al jaren één van de grootste volkszangers wie ons land kent. Hij wordt ook wel de koning van de piratenmuziek genoemd. Al jaren genieten zijn ontelbare fans van zijn Nederlandstalige hits en is hij na al die jaren nog steeds een veel geboekte artiest. In 1973 geboren op het woonwagenkamp in Emmen, al snel aangestoken met het muziekvirus. En als we Jannes moeten geloven is het einde nog lang niet in zicht. 

>> Dancezone

KRUZO

Kruzo, een jonge feestgod die geboren is met een frisse kop vol krullen, een shotje aan zijn mond en een grote dosis energie. Deze jonge Brabander balanceert tijdens zijn set tussen: compleet door het lint én smakelijk dansbaar. In een show gaat hij tot het uiterste en strooit hij met hitjes, meezingers, dampende beats en de hardste party-knallers. Kruzo heeft al verschillende grote events op zijn naam staan, te denken aan: 7th Sunday, Wish Outdoor, Paaspop, Festyland en Das Coen und Sander Fest. Daarnaast is hij ook in tal van kroegen en festivaltenten te vinden met zijn aanstekelijke sound.

>> Dancezone

Kruzo persfoto 1
The Hillbilly Moonshiners 2

the hillbilly moonshiners

Een hedendaagse bluegrassband die je favoriete nummers van vandaag en vroeger spelen. Dat klopt, mensen: The Hillbilly Moonshiners drenken de grootste hits in vies Louisiana moeraswater. Heehaw! Deze vijf vettige onbehouwen Zuiderlingen (of Rednecks, zo je wilt) houden van ‘a good time’ Bayou-stijl. Herbeleef klassieke nummers van artiesten als Blink-182, Bon Jovi en Michael Jackson, en feest mee op moderne hits van Taylor Swift, Katy Perry, Beyoncé en Mumford & Sons. Dus slurp je zelfgebrouwen vitaminerijke moonshine naar binnen en schud je kont alsof het de zomer van 69 is! In hun 9-jarig bestaan hebben ze al op meer dan 600 podia gespeeld door heel Europa.

>> Buitenpodium

vinyl 45

Vinyl Forty-Five legt de fijnste 45-toeren singles onder de gevoelige naald. De platentas is altijd goed gevuld met vele gouden hits van weleer! In een sfeervolle huiskamer setting kun je genieten van Early Evergreens, Rock & Roll, Disco & Dancing, Sensual Slowmotion, Dutch & Deutch en Guilty Grooves! Let the good times flow! Enjoy the show! Let’s party!

>> Buitenpodium

Vinyl Forty-Five_2
drone foto ccc 3

crazy car crash

VANAF 10.00 UUR

De Crazy Car Crash is een traditioneel onderdeel van de Midzomerfeest-zondag!