loader image
2023-03-13-02-MZF-100

VRIJDAG 7 JULI

VRIMIBO

= VRIJDAGMIDDAGBORREL
VANAF 16:00 UUR – gratis entree

Je komt thuis van je werk en hebt een zware dag, of misschien wel zware week achter de rug. Dan verdien je toch een lekkere koude tarwesmoothie of een druivensapje? En wat is er nou leuker dan dit samen met zoveel mogelijk vrienden, buren, familie en collega’s bij de Midzomerfeesten te doen?! Tijd voor de VrijdagMiddagBorrel vanaf 16.00 uur!

DSC_5489
Alex & Friends - Sher en Pelle - voor site

alex & friends

Op zijn eigen, vrolijke manier trommelt Alex fantastische muzikanten bij elkaar waarmee hij gaat optreden. In verschillende formaties zorgt hij ervoor dat het één groot feest wordt! Tijdens onze zomerfeesten is Alex er samen met zijn friends zangeres Sher en gitarist Pelle! Met wie hij ook gaat optreden, altijd zorgen de heerlijke nummers, de gezelligheid en het enorme enthousiasme ervoor dat het niet uitmaakt wie Alex meeneemt. Kom dansen, kom zingen, kom genieten en feest mee met je eigen friends!

jackfire

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Jij zult een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Jackfire 1
Harry More 2

harry more

Feest. Ten. Top. Deze energieke stuiterbal voelt zich als een Flügel in een biertje voor een klein publiek. Maar ook als de feesttent afgeladen vol staat, breekt hij ‘m af en laat elke plek beven op haar grondvesten. Een feestbeest pur sang met een tandje harder als het kan. Harry More is een van de meest geboekte feest DJ’s van Nederland. In een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo vliegen de hits van de laatste 50 jaar om je oren! Harry More laat overal een complete chaos achter. Alles kan. Alles mag. WE WANT MORE!

ouderenmiddag

VANAF 14.30 – 17.00 UUR – gratis entree

DIE STADLFREUNDE
Jetzt gehts los! Gooi de rolator aan de kant, als dat tenminste mogelijk is, of schunkel anders aan tafel mee op de Walsen, Polka’s en vlotte Alphoorn muziek uit de Alpenlanden. Die Stadlfreunde maken er graag samen met het publiek een feest van.

 

stadlfreunde foto ludiek