2022-05-23-06-MZF-Header

VRIJDAG 5 JULI

VRIMIBO

= VRIJDAGMIDDAGBORREL
Tijd: vanaf 16:00
Entree: gratis 

Je komt thuis van je werk en hebt een zware dag, of misschien wel zware week achter de rug. Dan verdien je toch een lekkere koude tarwesmoothie of een druivensapje? En wat is er nou leuker dan dit samen met zoveel mogelijk vrienden, buren, familie en collega’s bij de Midzomerfeesten te doen?! Tijd voor de VrijdagMiddagBorrel vanaf 16.00 uur!

vrimibo
Say Keys

say keys

Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: Say Keys heeft een enorm repertoire en weet alle verzoekjes in te willigen. Dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen. Deze drie mega muzikale gasten zijn geschikt voor ieder podium. En elk optreden van Say Keys is uniek! Weet jij al welk lied je gaat aanvragen?

the green monkeys

Een eigenzinnig stel muzikanten dat niet te vergelijken is met een coverband zoals je die gewend bent! De energie en het enthousiasme van de band is opgepikt door onder andere de Zwarte Cross. En het is een kwestie van tijd tot de bekendheid van deze band zich als een olievlek over het land gaat verspreiden. Met een nieuwe set Rock & Roll hits en klassiekers rol je van de ene herkenning in de andere verbazing waarbij je zintuigen constant geprikkeld worden! Wees klaar voor een storm aan knettergoede muziek!
We are going bananas with The Green Monkeys!

The Green Monkeys
Feest DJ Jochem

Feest DJ Jochem

Deze allround feestfanaat weet van iedere tent een gekkenhuis te maken. Verschillende genres worden op een avond door de speakers geblazen. Hiermee domineert deze feestraket de dansvloer. Op een avond met Jochem sta jij schouder aan schouder met je buur, loop jij kilometers polonaise en knallen de hits je om de oren.

ouderenmiddag

Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Entree: gratis 

Programma volgt.

 

ouderenmiddag