De zomer! Een ideale periode om een (nieuwe) verovering te scoren, of misschien wel de ‘enige echte’ tegen het lijf te lopen. De relaxte zomervibes en die zwoele zomerzon laten menig hart een stukje sneller slaan. Interessant weetje voor de mannen: jullie worden in de zomer sneller verliefd en door de zon maak je maar liefst 30% méér testosteron aan. En laat onze Midzomerfeesten nu net in de zomer vallen… Tel daar bij op dat alcohol ontremmend werkt en een interessant weetje voor de vrouwen: alcohol verhoogt jullie testosteronspiegel waardoor de lust toeneemt.

tismaardatjehetweet #alleremmenlos

Dus aan alle bronstige vrijgezellen: ga op jacht tijdens de Midzomerfeesten!! Maar hoe ‘regel’, zoals de jeugd dat tegenwoordig noemt, je dat nou? Omdat ik me al ruim 10 jaar niet meer op dat vlak begeef, ben ik op onderzoek uit gegaan. En wat doe je tegenwoordig als eerste als je iets wilt weten? Googlen!! Nou, dat levert me toch een meuk op zeg! Op datingsites en vrouwenpagina’s word je doodgegooid met versiertips voor mannen én vrouwen. Laat zien dat je haar diepere laag door hebt. Geef complimentjes, wees galant. Speel ‘hard to get’. Lach om zijn grapjes. De ene nog meer voor de hand liggend of stereotyperend dan de ander.

versiertrucs #scoren #projectje #chickfixen

En deze is wel héél bijzonder. Ooit gehoord van de hyena-tactiek?! Ja, je leest het goed, hyena! Die enge doorgedraaide beesten die Simba de stuipen op het lijf joegen. Nou, deze tactiek is net zo angstaanjagend. Als dit niet #metoo is… Vrouwen, om jullie te waarschuwen de uitleg. Ik citeer: “Volgens de ‘hyenatactiek’ moet de man op zoek gaan naar ‘het meest onzekere meisje van de groep’ en daar achter gaan staan. Als de man genoeg zelfvertrouwen heeft gekregen, slaat hij beide armen om de heupen van zijn ‘prooi’. Dan komt het moment van de waarheid. De meid zal voelen dat ze ‘gehyenad’ wordt en aangezien ze onzeker is kijkt ze haar vriendinnen aan. Bij een goedkeurende blik van de vriendinnen beweegt de hyena zijn heupen naar voren, wacht tot de prooi zich omdraait en zoent direct. Bij een afkeurende blik druipt de hyena af op zoek naar de volgende prooi.” Wie trapt daar nu in?!

hyenashorenindezoo #donttrythisathome

Dan maar ‘offline’ op zoek. Ik heb navraag gedaan bij enkele niet nader te benoemen jonge Don Juans. Welke openingszinnen in hun boekje staan?! Ik noem er een paar. Hilarisch:

ietsmetopeningenzin

Wat is dan wel de beste truc of regeltactiek? Volgens mij is die er niet. Of denk jij daar anders over? In ieder geval succes aan alle vrijgezellen. Benieuwd wie het ‘regelt’ tijdens de Midzomerfeesten! En hoe!

loveisintheair

— door Sharon Leuveld —