Dat de Midzomerfeesten garant staan voor plezier, vertier en bier wisten we natuurlijk allang. Maar als je er goed over nadenkt, is zo’n weekend ook maar wat goed voor je netwerk! Je persoonlijke netwerk welteverstaan! Want vanwege de nieuwste trend ‘iedereen is druk’, heb je vaak te weinig tijd voor al je vrienden, familie, collega’s, buren en kennissen. Komt dat even goed uit met de zomerfeesten voor de deur: daar zijn ze bijna allemaal wel te vinden!

eengoedebuur #eenverrevriend

Je vrienden zijn je harde kern. Je kunt altijd op ze terugvallen. Ze staan met een koud biertje voor je klaar, ze zijn er om samen met jou tot het gaatje te gaan en ze sturen je naar huis als het echt nodig is. Op donderdagavond trek je samen met je vriendinnen de Dirndl uit de kast of ga je met je kameraden strak in Lederhose en ben je voor 20.15 uur in de tent om kans te maken op dat vaatje bier. Proosten op een goed begin van het weekend, en dat er nog vele atjes voor de sfeer mogen volgen!

vriendendieverdienjedoorerzelfeentezijn

Het laatste waar je aan wilt denken in een Midzomerfeestweekend is je werk, maar toch kun je jouw collega’s heel goed meenemen naar de Vrimibo. Samen het zwoegen voor de baas eventjes vergeten, of juist daarover klagen. Niet denken aan je ontplofte mailbox en naderende deadlines, maar gewoon samen een biertje drinken. Of juist de beste ideeën bedenken, het is maar hoe je het bekijkt. En natuurlijk socializen met andere hardwerkende feestvierders! Want iedereen komt met hetzelfde doel naar de Vrimibo: klaar met die werkweek, oftewel: Thank God it’s friday!

feestvierenishardwerken

Geen tijd voor buurvrouwen(of mannen)uitjes? Niet getreurd: zaterdagmiddag is één groot buurtfeest waarbij je de hele dag doorbrengt met de fanatiekelingen uit je buurt. Strijders die oh zo graag die Funny Noaber Games trofee willen bemachtigen. Op welke manier dan ook. Winnen is belangrijker dan meedoen! Uiteindelijk na een (te) lange afterparty stuur je elkaar naar huis, zodat je ook ’s avond weer van de partij bent.

datzijnpasstrijders

Familie mag in zo’n weekend natuurlijk ook niet ontbreken. Voor gewassen kleding, voor een goede bodem, voor de oppas. Op jezelf of op je kinderen, wat jij wilt. En op zondag struin je de hele tent af om je vader, moeder, broertjes en zusjes uit alle hoeken van de tent te slepen om samen een borrel te doen.

zondagfamiliedag #22uurrechterbarvooraan

En dan zijn er natuurlijk ook nog die toevallige clubjes van vrienden. Vrienden waar je niet mee afspreekt, maar die nooit ontbreken in zo’n weekend. Die zooitjes ongeregeld. Die mensen die je altijd bij dezelfde bandjes tegenkomt en jou vervolgens meeslepen de moshpit in. Mensen die altijd samen met jou de tent uit geveegd worden waarna jullie samen nog een afterparty opzoeken. Of die mensen die altijd op hetzelfde moment als jij een gebakken visje bestellen bij de visboer. #visclubthengeltje

Of die mede-vrijwilligers of commissieleden waar je ook op zondag nog een welverdiende borrel mee wilt doen. Omdat het weer zo’n super gaaf weekend was. We worden nog ‘druk’ met al die borrels!
Met wie je ook bent, op welk moment dan ook, zorg er voor dat je er weer een onvergetelijk weekend van maakt! Dat gaan wij in ieder geval doen!

zininzininzinin #nogmaar8nachtjes

— door Charlotte Leuveld | Sharon Leuveld —